Publică un anunț
piatasud.md

A fost lansată o nouă campanie de promovare a R. Moldova pe harta turistică globală

A fost lansată o nouă campanie de promovare a R. Moldova pe harta turistică globală
© sursa: diez.md

„Moldova: A place to find yourself” este sloganul campaniei de promovare de țară, dedicată redefinirii poziționării țării noastre pe harta turistică globală, lansată de Agenția de Investiții a Republicii Moldova, împreună cu partenerii săi. Conceptul și planurile de implementare a acţiunii au fost prezentate astăzi în cadrul unui eveniment online organizat de Agenție, transmite MOLDPRES.

Organizatorii şi-au propus să renască interesul internațional față de potențialul turistic al țării, printr-o nouă expresie conceptuală și stilistică. Cu această ocazie, zilele trecute a fost lansat un videoclip cu participarea artiștilor autohtoni.

„Anul 2021 deja își conturează foarte clar strategia în domeniu, țările reintră în competiție pentru titlul de destinații turistice post-pandemice (urmărim clar exemplele Turciei, Egiptului, Ucrainei, Greciei) și dorim ca Republica Moldova să țină pasul tendințelor globale, cucerindu-și începând de azi și acum relevanța de
destinație turistică printr-o nouă imagine și promisiune”, a estimat Rodica Verbeniuc, directorul generală al Agenției de Investiții.

Potrivit oficialului, campania de promovare se lansează cu un mesaj nou, prin care Republica Moldova se repoziționează drept destinație turistică pe arena globală, iar videoclipul prezentat reprezintă un prim pas din strategia de comunicare multidimensională pe extern, cu rolul de a ne menține pe radarul turistic în perioada de tranziție post-pandemie.

Sloganul „Moldova: A place to find yourself” vine să substituie îndemnul anterior de a descoperi drumurile vieții, „Discover the routes of life”, și constituie „o promisiune onestă, inspirată din oferta turistică reală a țării noastre”.

Campania externă „Moldova: A place to find yourself” este realizată de către Agenția de Investiții, partener de dezvoltare al sectorului turismului, care promovează Moldova drept o destinație cu experiențe autentice și neexplorate.

Articole similare