Publică un anunț
piatasud.md

A început campania”Poșta lui Moș Crăciun”

A început campania”Poșta lui Moș Crăciun”

Poșta Moldovei, în parteneriat cu Fundația de Caritate „Clipa Siderală”,  a anunțat în această seară lansarea celei mai așteptate campanii de iarnă – ”Poșta lui Moș Crăciun”.

Această inițiativă va dura până pe 16 ianuarie 2024, are ca scop să aducă în inimile tuturor bucuria și spiritul sărbătorilor de iarnă.

Și în acest an, cel mai așteptat erou al iernii, Moș Crăciun, a fost prezent pentru a fi alături de copiii și a le oferi daruri. În schimb, copii i-au cântat moșului cele mai frumoase colinde, au dansat și au scris scrisori pentru Moș Crăciun.

De asemenea, au participat la ateliere de confecționare a jucăriilor.În discursul său, Doamna Violeta Cojocaru, administrator interimar al Î.S. ”Poșta Moldovei”, a menționat:

Scrisorile destinate Moșului Crăciun trebuie să fie introduse în plicuri marcate distinct cu mențiunea „pentru Moș Crăciun” și să conțină obligatoriu adresa destinatarului.

Nu este necesar să furnizați o adresă completă sau să aplicați ștampila pe plic. Plicurile conținând mesajele micuților pot fi depuse la sediul central al Î.S. „Poșta Moldovei” (bd. Ștefan cel Mare nr. 134) din Chișinău.

”Ne mândrim să colaborăm tradițional cu Fundația „Clipa Siderală” – o colaborare încărcată de emoție și dedicare, prin care ne implicăm cu entuziasm în fiecare an. Această inițiativă reflectă valorile noastre de a aduce bucurie în comunitate și de a sprijini dezvoltarea culturală și artistică a copiilor. Avem cea mai importantă misiune, cea de a duce scrisorile copiilor pentru Moș Crăciun. Este una dintre cele mai frumoase și nobile misiuni pe care le-am avut – să fim partenerul de încredere a lui Moș Crăciun. Mii de scrisori primim de la copii și cu mare responsabilitate le ducem moșului.” 

Articole similare