Publică un anunț
piatasud.md

Ambalajul face diferența: Ciocolată unică de la un tânăr din Cahul

Ambalajul face diferența: Ciocolată unică de la un tânăr din Cahul

Nicolai Gîsca este un antreprenor din orașul Cahul, care a lansat o afacere neobișnuită – Nikola Surprise. Acesta produce ambalaje personalizate pentru ciocolată.

Ideea acestui proiect i-a venit după ce primul său start-up a eșuat. Acesta nu s-a descurajat și, între timp, a găsit o altă idee de afaceri în mediul rețelelor de socializare pe care a hotărât să o exploreze.

„Am văzut ideaa pe internet și am decis să încerc. La început am făcut niște modele pe care le-am dăruit unor persoane care au mulți urmăritori pe rețelele de socializare și din urma acestor recenzii am avut primii clienți”, mărturisește Nicolai Gîscă.

Procesul de producție implică folosirea unor echipamente speciale ca plotterul și imprimanta, pe care Nicolai le-a putut procura în urma obținerii unui grant din partea Uniunii Europene.

„Am pregătit macheta, am pus imaginea la dorința clientului și pregătim foaia pe care vom imprima. În zilele noastre, este din ce în ce mai greu să găsim un cadou memorabil pentru cei dragi. Dar acum, cu ciocolata personalizată, vă puteți crea propriul design, unic și personalizat pe ambalaj”, spune Nicolai Gîsca.

Articole similare