Publică un anunț
piatasud.md

Analiza dispozițiilor emise de Președintele Raionului Cahul pentru luna februarie 2021

Analiza dispozițiilor emise de Președintele Raionului Cahul pentru luna februarie 2021

În luna februarie, Președintele Raionului Cahul a emis 56 de dispoziții dintre care: Dispoziții din domeniul administrației publice locale – 7; Dispoziții din domeniul buget și finanțe – 7;  Dispoziții din domeniul raporturilor de serviciu – 42.

Analizând dispozițiile publicate pe site-ul actelocale.gov.md identificăm un șir de acte care ar reprezenta un interes sporit pentru cetățeni.

Cheltuieli publice

La data de 4 februarie a fost emisă dispoziția nr. 25-n  care vizează majorarea bugetului raional pentru anul 2021 cu suma de 1088,0 mii lei. Mijloace financiare sunt alocate în scopul plății indemnizațiilor unice angajaților infectați cu COVID-19 în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu.

Prin dispoziția nr. 28-n din data de 11 februarie se alocă mijloace financiare în scopul susținerii sportului. Banii alocați for fi repartizați la 9 Asociații Obștești din domeniul sportului.

În scopul participării la Ziua comemorării celor căzuți în războiul din Afganistan, organizată la data de 13 februarie, a fost emisă la data de 16 februarie dispoziția nr. 29-n  prin care se alocă suma de 600 lei, pentru procurarea florilor.

La data de 17.02.2021 prin dispoziția nr.31-n se alocă suma de 38 670,00 lei  pentru organizarea și desfășurarea Campionatului raionului Cahul la volei (masculine și femenin), ediția 2021 care se va desfășura în perioada lunii februarie- martie 2021.

Noi specialiști numiți în funcție

Prin dispoziția nr.123-i din data de 08.02.2021 se numește în funcția publică de specialist superior din cadrul Secției de Cultură a Consiliului Raional Cahul,  Dra Milici Mihaela și Dl Sinigur Alexandr prin dispoziția nr 127-i   în funcția publică de specialist principal din cadrul Direcției economie și dezvoltare teritorială a Consiliului Raional Cahul.  Funcțiile vor fi exercitate  începînd cu data de 8 februarie 2021.

În funcția de Specialist Superior din cadrul Secției agricultura  prin dispoziția nr. 134-i emisă la data de 15 februarie , se angajează dl.Moldovanu Vladimir. Începerea exercitării funcției va avea loc din data de 16.02.2021.

Dn Perju Inga, prin dispoziția nr. 136-i din 16.02.2021, se numește din funcția de Specialist superior Secția recrutare-încorporare din Cadrul Centrului Militar Cahul, în  funcția de Specialist superior din cadrul Secției administrație public și comunicare a Consiliului Raional Cahul.

La data de 25 februarie se emite dispoziția nr. 146-i cu privire la angajarea în funcția de Specialist superior din cadrul Serviciului relații funciare, cadastru și patrimoniului public a Consiliului Raional Cahul, dna Popov Lucia, începînd cu data de 1 martie.

Acest articol este produs cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „Creșterea gradului de transparență a 5 autorități publice locale din raionul Cahul”, implementat de A.O. „Cahul 2030” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Articole similare