Publică un anunț
piatasud.md

Astăzi o idee, mâine o afacere!

Astăzi o idee, mâine o afacere!

Al II-lea grup de beneficiare ale proiectului „Women’s Digital Center” au finalizat cu succes cursul de instruire în „Educație Antreprenorială și Promovarea Online a Afacerii”!

Pe parcursul cursului GRATUIT participantele au fost școlite de către specialiști în domeniu, precum și au avut ocazia să aplice în practică informația teoretică și să facă schimb de experiență.

Cu fiecare modul parcurs în cadrul training-ului, interesul fetelor devenea tot mai sporit: activitățile captivau prin caracterul interactiv.

”Sînt foarte mulțumită ca am trecut acest curs! Nici nu m-am așteptat să obțin așa multă informație utila. Țin să mulțumesc fiecăruia în parte care a contribuit la organizarea acestor instruiri”. – Viorica Hrețu

”Un curs foarte reușit ca structură și pachet de informații oferite”. – Svetlana Filip

Nu ne oprim aici! Sesiunile de instruire continuă!

Și tu poți fi următoarea beneficiară a acestui curs gratuit!

pastedGraphic.pngpastedGraphic.pngpastedGraphic.pngÎnregistrează-te accesând acest link: pastedGraphic_1.pngpastedGraphic_1.pngpastedGraphic_1.png  https://forms.gle/ppHPaPmfDxACwtYZ7

Instruirile sunt organizate de Centrul CONTACT-Cahul, în cadrul proiectului “Women’s Digital Center”, implementat de Centrul de Informații Universitare, cu suportul financiar integral al Fundației Orange Moldova.

Articole similare