Publică un anunț
piatasud.md

Continuă monitorizarea executării lucrărilor de reparație a drumurilor din Cahul // FOTO

Continuă monitorizarea executării lucrărilor de reparație a drumurilor din Cahul // FOTO

O nouă vizită de monitorizarea a lucrărilor de reparația a 2 sectoare de drum din mun. Cahul a fost desfășurată în cadrul proiectului „Achiziții publice transparente”, desfășurat de A.O. Centrul CONTACT-Cahul. 

Lucrările care au demarat în luna august a.c. presupun repararea unei porțiuni din str. M. Frunze și L. Tolstoi din mun. Cahul, dar și reconstrucția totală a trotuarelor și construcția unor piste pentru bicicliști. 

Grupul de monitorizare a mers la fața locului, pe șantier, unde lucrările sunt practic pe final pentru a observa corectitudinea și acuratețea executării lucrărilor. 

Echipa de monitorizare a efectuat mai multe măsurări pentru a verifica volumele lucrărilor și corespunderes lor cu caietul de sarcini, au fost verificate și  lucrările de amenajare a Șantierului după finisarea contractului. 

În cadrul vizitei au fost, de asemenea, numărate semnele de circulație rutieră instalate pe porțiunile noi de drum. 

Toate constatările vor fi incluse într-un raport care va fi prezentat autorităților locale pentru informare. 

Acest material este un produs al proiectului „Achiziții publice transparente”, desfășurat de A.O. Centrul CONTACT-Cahul, în calitate de beneficiar de sub-grant al proiectului  „Consolidarea integrității în achizițiile publice”. Proiectul este implementat de către Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) „Viitorul”, în parteneriat cu Fondul de Parteneriat pentru Transparență (SUA). Proiectul urmărește susținerea reformelor în domeniul achizițiilor publice în Moldova, care vor spori transparența și corectitudinea achizițiilor publice prin abilitarea cetățenilor de a responsabiliza instituțiile relevante.

Opiniile exprimate în cadrul proiectului și responsabilitatea pentru conținutul acestui produs aparțin autorilor proiectului și nu reflectă neapărat opinia IDIS „Viitorul” și a donatorului.

Articole similare