Publică un anunț
piatasud.md

Decada meseriilor s-a desfășurat astăzi la Cahul

Decada meseriilor s-a desfășurat astăzi la Cahul

Astăzi, în cadrul Școlii Profesionale nr.1, din orașul Cahul a avut loc decada meseriilor “Meseria – Brățară de aur”.

Circa 300 de elevi au fost implicați activi în desfășurarea și organizarea acestui eveniment. Promovându-și meseriile într-un târg desfășurat în incinta instituției.

Fiecare doritor era binevenit să-și procure oricare din produsele dorite, efectuate de către elevi (ii, paltonașe, vestimentații, produse alimentare, produse de patiserie ș.a.)

Deasemeni, în cadrul decadei “MESERIA – BRĂȚARĂ DE AUR” a fost organizată și o expoziție în care s-a evidențiat prin originalitate meseriile: Controlor produse alimentare; Operator pentru suport tehnic al calculatoarelor – Operator întroducere, validare și prelucrare a datelor.

“Tradițional în această perioadă, anual, se desfășoară decada meseriilor care presupune activități de evaluare practică și teoretică, care se finalizează cu un târg a meseriilor unde elevii iși demonstreaza abilitățile practice. La decadă au fost invitați și elevi absolvenți ai ciclului gimnazial din satele raionului Cahul, cu scopul ghidării profesionale si promovării instituției” ne-a comunicat Miron Oleg, directorul Școlii Profesionale nr.1, din orașul Cahul.

Articole similare