Publică un anunț
piatasud.md

Două încălcări la frontieră într-o noapte

Pe sensul de ieșire din țară în punctul de trecere Giurgiulești – Galați s-a apropiat mijlocul de transport de model Volkswagen T6, la volanul căruia se afla un conațional în vârstă de 32 de ani.

Printre actele oferite pentru autorizarea trecerii frontierei de stat se afla și certificatul de înmatriculare cu semne vizibile de falsificare. Neveridicitatea actului a fost confirmată și cu ajutorul tehnicii din dotare.


Proprietarul mașinii a recunoscut că la perfectat ilegal din motiv că cel original a fost ridicat de reprezentanții Agenției Naționale de Transport Auto. Ca urmare, a fost întocmit proces-verbal de audiere și constatare a infracţiunii prevăzute.

O altă ilegalitate a fost înregistrată la miezul nopții la Sectorul Poliției de Frontieră Vulcănești. Un bărbat, originar din satul Copceac, în vârstă de 44 de ani se deplasa pe direcția Mirnoe – Tabaki prin eludarea de la controlul de frontieră.

Audiat, moldoveanul inițial a comunicat că se află în căutarea unor ovine, însă ulterior s-a stabilit că acesta își are familia în orașul Odesa, Ucraina și dorește să ajungă la ea.

Articole similare