Publică un anunț
piatasud.md

Maia Sandu: Moldovencele mișcă lumea din loc

Maia Sandu: Moldovencele mișcă lumea din loc

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu a venit cu un mesaj de felicitare și apreciere către toate femeile din Moldova pentru toate realizările lor.

”Sunt mândră de femeile din Moldova care arată zilnic, lumii întregi, că pot. Ele reușesc în orice domeniu: cercetare sau sport, afaceri, producție sau educație, politică sau sănătate. Ele cresc familii, construiesc și dezvoltă afaceri, își asumă riscuri, creează și conduc echipe, educă tineri, tratează pacienți, oferă alinare suferinzilor. Cu încredere și înțelepciune, ele găsesc soluții pentru cele mai dificile probleme.Moldovencele mișcă lumea din loc”, a scris președinta, Maia Sandu.

”Datorită lor, țara noastră rezistă și merge înainte, chiar și-n vremuri incerte, pline de pericole și provocări.Pe 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii, apreciem curajul și dăruirea femeilor și ne asumăm să construim o Moldovă europeană, în care femeile și bărbații trăiesc în armonie, având drepturi și oportunități egale, o societate în care fiecare poate trăi liber și fericit”.

Ziua Internațională a Femeii, sărbătorită pe 8 martie în fiecare an, marchează atât realizările sociale, politice și economice ale femeilor de-a lungul istoriei, cât și lupta împotriva discriminării și violenței care încă afectează femeile din multe părți ale lumii.

Articole similare