Publică un anunț
piatasud.md

Nicolae Dandiș: ”Am un sentiment de mândrie, de reprezentativitate și responsabilitate pentru viitor când este arborat drapelul R. Moldova”

Nicolae Dandiș: ”Am un sentiment de mândrie, de reprezentativitate și responsabilitate pentru viitor când este arborat drapelul R. Moldova”

Ziua Drapelului Național a fost sărbătorită astăzi la Cahul printr-o manifestație festivă în Piața Independenței. La eveniment au participat oficialitățile locale și angajații structurilor de forță, pentru a marca importanța simbolului național al Republicii Moldova.

Primarul raionului Cahul, Nicolae Dandiș, a declarat că Tricolorul reprezintă valorile poporului moldovean, precum și istoria, prezentul și viitorul țării.

”Tricolorul a reprezentat acele valori în care s-a regăsit poporul și din punct de vedere istoric, al prezentului și al viitorului. Pentru mine este un sentiment de mândrie, de reprezentativitate și responsabilitate pentru viitor”, a declarat Nicolae Dandiș.

Primarul a menționat, de asemenea, că a participat de mai multe ori la evenimente internaționale și că a simțit emoție și mândrie atunci când era arborat drapelul R. Moldova.

”Am fost nu de puține ori la evenimente internaționale și am simțit emoție și sentiment de mândrie când era arborat drapelul țării noastre, că Republia Moldova este în rândul comunității internaționale, este respectată ca Stat”, a mai spus Primarul.

Evenimente similare s-au desfășurat în întreaga țară pentru a celebra Ziua Drapelului Național, care a fost instituită în 2010 și este sărbătorită anual la data de 27 aprilie.

Articole similare