Publică un anunț
piatasud.md

O tânără din Cahul reprezintă Moldova la concursul internațional „Angel Voice”. Susține-o cu un LIKE

Mădălina Stratan are 11 ani și reprezentă Moldova la concursul Internațional online „Angel Voice”, organizat de Serbia. Este elevă în clasa a VI-a la gimnaziul „Ion Creangă” din satul Borceag.

Concursul, care include două secțiuni – foto și video, solicită sprijinul comunității pentru a susține participarea Mădălinei la „Angel Voice”.

Pentru aceasta accesați pagina indicată, deschideți poza Mădălinei din album și puneți like anume la fotografie.

„Particip la Festivalul-concurs online „Angel Voice”, Winners League organizat în Serbia, secțiunea vocal. Acum mă lupt pentru Premiul de Audiență Liga Câștigătorilor pentru cea mai apreciată fotografie din acest album, unde sunt votată de oameni. Le mulțumesc tuturor celor care m-au votat și-i îndemn să mă voteze în continuare”, spune Mădălina.

Totodată, Mădălina a participat recent la câteva festivaluri:

  • Festivalul-concurs internațional de cântec, artă vocală, artă instrumentală, dans și modeling „Constelația talentelor” organizat la Chișinău; diplomă de laureat, gradul I, cupă și medalie, secțiunea vocal;
  • Festivalul-concurs republican „Steluțe Cahulene” organizat la Cahul; Cupă și Diplomă UNESCO pentru talent, voce deosebită și interpretare excelentă a unei piese în limba română.

„O importanță deosebită în viața mea o are muzica. Ea pentru mine este o vocație, un îndemn al sufletului, o plăcere, e pasiunea mea din fragedă copilărie. La aproape toate concursurile organizate în școală am participat cântând. Muzica este emoție ce implică motivație, suflet și sinceritate. Dar totodată implică și foarte multă muncă. Doar muncind poți culege roade frumoase”, spune ea.

Sprijinul nostru poate face diferența în reușita ei la acest eveniment: intrați pe link și puneți like la poza Mădălinei.

Articole similare