Rețetă pentru cină: Paste cu carne în doar 20 de minute
”Paste cu carne” o opțiune rapidă și ușoară pentru cină în familie.
Ingrediente:
- 400 de grame de carne tocată de vită
- 1/2 ceapă
- 1 conservă de roșii pasate
- Sare, zahăr, boia de ardei, busuioc, oregano
- Sos picant
- 1,5-2 căni de apă
- Paste
- Verdeață
- 100 de grame de brânză rasă
Proces de preparare:
Mod de preparare:
- Se rumenește carnea tocată fără ulei, apoi se adaugă ceapa și se călește până se înmoaie.
- Se adaugă roșiile pasate, condimentele și se amestecă bine.
- Se adaugă apoi apa și sosul picant și se aduce la fierbere.
- Se pun pastele la fiert în apă clocotită și se fierb 7-10 minute (în funcție de instrucțiunile de pe ambalaj).
- Cu 2 minute înainte de a fi gata, se adaugă brânza și verdeața.
Sfaturi:
- Puteți folosi orice tip de paste doriți.
Poftim la masă!