Rețetă pentru cină: Paste cu carne în doar 20 de minute

Rețetă pentru cină: Paste cu carne în doar 20 de minute

”Paste cu carne” o opțiune rapidă și ușoară pentru cină în familie.

Ingrediente:

  • 400 de grame de carne tocată de vită
  • 1/2 ceapă
  • 1 conservă de roșii pasate
  • Sare, zahăr, boia de ardei, busuioc, oregano
  • Sos picant
  • 1,5-2 căni de apă
  • Paste
  • Verdeață
  • 100 de grame de brânză rasă

Proces de preparare:

Mod de preparare:

  1. Se rumenește carnea tocată fără ulei, apoi se adaugă ceapa și se călește până se înmoaie.
  2. Se adaugă roșiile pasate, condimentele și se amestecă bine.
  3. Se adaugă apoi apa și sosul picant și se aduce la fierbere.
  4. Se pun pastele la fiert în apă clocotită și se fierb 7-10 minute (în funcție de instrucțiunile de pe ambalaj).
  5. Cu 2 minute înainte de a fi gata, se adaugă brânza și verdeața.

Sfaturi:

  • Puteți folosi orice tip de paste doriți.

Poftim la masă!

Articole similare