Publică un anunț
piatasud.md

Start înscrierii la EU4Cahul Marathon!

Start înscrierii la EU4Cahul Marathon!

Pe 14 mai invităm toți locuitorii Moldovei și iubitorii de mișcare în orașul Cahul să participe la cursa gratuită „EU4Cahul Marathon – Aleargă pentru fiecare copil”, pe distanțele de 5 km și 10 km.

Cursa va avea loc cu ocazia celebrării Zilei Europei în Moldova, în cadrul Programului „EU4Moldova: Regiuni-cheie”, implementat de UNDP Moldova și UNICEF Moldova. 

EU4Cahul Marathon a fost conceput inițial ca un eveniment care unește oamenii, de aceea la start se aliniază atât sportivi profesioniști, cât și amatori, tineri și adulți – toți cei care iubesc sportul și promovează modul sănătos de viață. 

Scopul evenimentului este accentuarea necesității îmbunătățirii accesului la serviciile sociale de calitate pentru copiii și adolescenții din Cahul și din întreaga țară.

Startul cursei „EU4Cahul Marathon – Aleargă pentru fiecare copil” se va da la ora 12:00, iar pachetele de start vor fi oferite înainte de începerea cursei. 

Numărul locurilor de participare sunt limitate, așa că te încurajăm să te înregistrezi cât mai curând. Evaluează-ți forțele și alege distanța potrivită – 5 km sau 10 km. Eforturile fiecăruia vor fi răsplătite la linia de finiș cu câte o medalie. 

Pentru alergătorii din Chișinău va fi disponibil transportul gratuit tur-retur. 

Pentru a vă înscrie accesați linkul!

Precizăm că pentru prima dată, în municipiul Cahul, un maraton de alergare a fost organizat în pe 27 mai 2018. La acesta au participat peste 300 de sportivi din întreaga țară. 

Articole similare