Publică un anunț
piatasud.md

Teatrul Studio „Masca” din Cahul a revenit acasă cu mai multe premii din România

Teatrul Studio „Masca” din Cahul a revenit acasă cu mai multe premii din România

Teatrul Studio „Masca” din Cahul a obținut o serie de premii la cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Internațional de Muzică, Teatru și Dans „Neghiniță”. Evenimentul a avut loc între 16 și 18 iunie pe scena Teatrului Municipal „Bacovia” din Bacău, România.

Elevii Teatrului Studio și-au demonstrat abilitățile și pasiunea pentru teatru, reușind să impresioneze la diferite categorii. Printre succesele obținute pentru performanță se numără:

  • Arap Camelia a câștigat Trofeul mare la categoria individual pentru interpretarea sa în rolul din piesa clasică „Chirița în voiaj” de Vasile Alecsandri.
  • Echipa teatrului a obținut Trofeul mare la categoria 7-10 ani pentru spectacolul îndrăgit „Cenușăreasa”.
  • De asemenea, au fost laureați cu Trofeul mare la categoria 14-18 ani pentru impresionantul spectacol „Fata Moșneagului”.

În cadrul competiției individuale, Dobrean Laura a obținut Premiul 1 pentru interpretarea sa în rolul din piesa „Mica-Ica Bâzâica”, iar Cozma Ruslana a fost distinsă cu Premiul 2 la aceeași categorie pentru interpretarea sa în spectacolul „Pepi ciorap Lung”.

Teatrul Studio „Masca” recunoaște contribuția semnificativă a conducătoarei artistice, Alina Carp, în pregătirea și formarea acestor tineri.

Articole similare