Publică un anunț
piatasud.md

Țîmbală Isidor din Cahul a obținut premiul II la Olimpiada Republicană la Educație Fizică

Țîmbală Isidor din Cahul a obținut premiul II la Olimpiada Republicană la Educație Fizică

S-a încheiat cu succes Olimpiada Republicană la Educația Fizică, organizată de Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare (ANCE) din cadrul Ministerului Educației și Cercetării, în colaborare cu membrii Consiliului Olimpic Republican. Competiția a avut loc la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău și a reunit 175 de elevi talentați din întreaga țară.

41 de elevi din întreaga țară au fost premiați. Din municipiul Cahul pe locul II s-a clasat elevul clasei a 12-a de la Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu” cu clasamentul total de 47,00, profesor Pascal Ion.

Deasemenea pe locul II s-a clasat Paiu Sebastian, elev în clasa a 9-a de la Liceul Teoretic „Grigore Vieru” din Borogani, Leova.

Mozgovoi Platon a obținut premiul III, Instituția Publică Gimnaziul „General Ivan Inzov” din Taraclia. Iar Burlacov Mihail, elev în clasa a 12-a a obținut mențiune.

Cu mențiune s-au ales Șișman Iaroslav din Ciobalaccia, Cantemir și Șișianu Marian din orașul Cantemir.

Olimpiada Republicană la Educația Fizică se înscrie în lista celor 21 de olimpiade și concursuri republicane care se desfășoară în perioada 16 februarie – 27 mai 2024.

Articole similare