Publică un anunț
piatasud.md

Un șofer a fost prins beat la volan în satul Chirsova | VIDEO

Un șofer a fost prins beat la volan în satul Chirsova | VIDEO

Agenții de patrulare au depistat în această dimineață doi șoferi care conduceau sub influența alcoolului avansat, punând în pericol siguranța traficului rutier.

Primul caz s-a produs în jurul orei 07:40 în localitatea Chirsova din raionul Comrat. Inspectorii au oprit pentru depășirea vitezei legale un automobil marca Citroen, condus de un bărbat de 43 de ani, domiciliat în satul Alexeevca.

Proba alcoolscopică a indicat o concentrație de 0,47 mg/l vapori de alcool în aerul expirat, depășind semnificativ limita legală admisă de 0,15 mg/l.

Al doilea caz a fost înregistrat în jurul orei 08:20 pe o stradă din municipiul Bălți. Un șofer de taxi, la volanul unui Opel, a atras atenția agenților de patrulare prin comportamentul suspect la volan.

Testul alcoolscopic a relevat o concentrație de 0,62 mg/l alcool în aerul expirat, o valoare considerabil mai mare decât limita legală.

Ambii șoferi au fost supuși cercetărilor penale pentru conducerea vehiculului în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat.

Articole similare