Publică un anunț
piatasud.md

„Ziua Ușilor Deschise” la ATAS Sud din Cahul

„Ziua Ușilor Deschise” la ATAS Sud din Cahul

Pe 7 iunie, Agenția Teritorială de Asistență Socială Sud (ATAS Sud), a organizat un eveniment cu genericul „Ziua Ușilor Deschise”, în contextul inaugurării sediului nou din municipiul Cahul. ATAS Sud are în subordinea sa 3 Structuri Teritoriale de Asistență Socială: Cahul, Cantemir și Taraclia.

Evenimentul, desfășurat sub egida Ministerului Muncii și Protecției Sociale, a reunit reprezentanți ai autorităților locale și centrale, parteneri sociali și membri ai comunității, cu scopul de a prezenta misiunea, obiectivele și activitățile ATAS Sud. La deschiderea oficială au luat cuvântul Igor Grosu, speaker-ul Parlamentului Republicii Moldova, Ion Groza, deputat în Parlamentul RM, Vasile Cușca, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Muncii și Protecției Sociale, Pavel Groza, Președintele Raionului Cahul, Nicolae Dandiș, primarul municipiului Cahul și Oxana Radu, directoarea ATAS Sud.

Vasile Cușca, Secretar de Stat al Ministerului Muncii și Protecției Sociale, a menționat: 

„La ATAS Sud, avem o echipă curajoasă și plină de pasiune, gata să facă diferența în viața oamenilor. Suntem hotărâți să creăm un standard nou în asistența socială, să oferim servicii de calitate și să aducem soluții inovatoare pentru comunitatea noastră.”

În cadrul sesiunilor de prezentări, au fost abordate teme precum rolul și importanța accesului la servicii de calitate, reforma sistemului de protecție socială în contextul reformei RESTART și importanța parteneriatelor locale în realizarea obiectivelor ATAS Sud. Evenimentul a inclus, de asemenea, un dialog deschis cu reprezentanții comunității și partenerii locali, care au discutat despre succesele și provocările din domeniul asistenței sociale, propunând soluții pentru îmbunătățirea calității vieții beneficiarilor.

Ziua Ușilor Deschise a fost un prilej de a consolida relațiile de parteneriat și de a reafirma angajamentul ATAS Sud față de dezvoltarea serviciilor sociale în regiune. Participanții au apreciat inițiativa și au subliniat necesitatea unei colaborări continue pentru a asigura succesul reformelor în domeniul protecției sociale.

Articole similare