Publică un anunț
piatasud.md

120 de amenzi aplicate pe bulevardul Victoriei din Cahul timp de doar o săptămână /VIDEO

120 de amenzi aplicate pe bulevardul Victoriei din Cahul timp de doar o săptămână /VIDEO

Conform Deciziei Primăriei din 22 aprilie 2021 pe segmentul străzii bulevardul Victoriei de la strada Ioan Vodă cel Cumplit și prospectul Republicii a fost modificată schema de circulație rutieră.

”Acest segment de 2 săptămâni a devenit unic sens, astfel au fost instalate indicatoare rutiere corespunzătoare conform cerințelor și normelor în vigoare. Noi ca polițiști prima săptămână am avertizat cetățenii și am mediatizat despre schimbarea regulilor de circulație”, a menționat Oleg Cozma, ofițer superior auto de stat a IP Cahul.

La moment poliția continuă lucrul de prevenție dar și în același timp a început stabilirea și documentarea încălcărilor comise pe segmentul dat.

Pe parcursul săptămânii au fost întocmite 120 de procese verbale, chiar dacă prima săptămână doar avertizam șoferii despre încălcările acestora.

Angajații IP Cahul îndeamnă cetățenii să respecte regulile de circulație și să fie mai atenți. Șoferii trebuie să atragă atenție la indicatoare rutiere și cum este reglementat și dirijat acest sector de drum.

Articole similare