Publică un anunț
piatasud.md

57 de farmacii noi vor fi deschise în satele Moldovei

57 de farmacii noi vor fi deschise în satele Moldovei

Trei agenți economici licențiați în activitate farmaceutică au obținut dreptul să deschidă farmacii subvenționate de stat în 57 de localități rurale din țară, comunică MOLDPRES.

Potrivit Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale (AMDM), în această săptămână a fost organizată procedura de licitații pentru acordarea subvențiilor destinate farmaciilor din localitățile rurale.

Directorul Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale a felicitat agenții economici învingători și a subliniat importanța deschiderii farmaciilor în cel mai scurt timp și angajamentul ferm de a monitoriza lunar progresul deschiderii farmaciilor în aceste sate.

Grupul de lucru a fost format din angajați ai AMDM și Ministerului Sănătății, iar la concurs au participat trei agenți economici licențiați în activitate farmaceutică, care și-au atribuit dreptul să deschidă farmacii subvenționate de stat în 57 de localități rurale din țară.

AMDM anunță că proiectul “Farmacie în satul tău!” va continua cu o noua rundă pentru satele care nu au fost solicitate, dar și pentru satele unde au mai parvenit cereri de deschidere.

Articole similare