Publică un anunț
piatasud.md

A fost adus pavajul pentru Piaţa Horelor. Autorităţile promit finisarea lucrărilor în 3 săptămâni!

Circulaţia pe Bulevardul Victoriei, în zona Pieţei Horelor din Cahul a fost blocată în dimineaţa zilei de 23 august a.c. 

Măsurile luate au creat incomodităţi automobiliştilor care doreau să parcurgă acest segment de drum, fiind nevoiţi să facă cale întoarsă şi să continue circulaţia în mod regulamentar. 

De vină pentru incomodităţile create se fac angajaţii Primăriei Cahul care au descărcat şi depozitat pe trotuar pavajul destinat Pieţei Horelor. 

Potrivit lui Petru Burlacu, primarul oraşului Cahul, lucrările de pavare a Pieţei Horelor vor demara pe 28 august a.c. imediat după sărbătorirea aniversării a 21-a de la declararea independenţei Republicii Moldova. 

„Lucrările de pavare a Pieţei Horelor vor dura până pe 15 septembrie căci pe 16 septembrie vom fi gazda unui extraordinar concert de muzică populară” a menţionat edilul oraşului. 

Totodată, Petru Burlacu ne-a comunicat că vor fi pavate şi trotuarele de pe Bulevardul Victoriei, lucrările urmând a fi finisate cel târziu până la Hramul oraşului. 

Articole similare