Publică un anunț
piatasud.md

Cum au „dispărut” 14 milioane de lei alocați din bugetul de stat pentru Casa de Cultură din Gotești/VIDEO

Cum au „dispărut” 14 milioane de lei alocați din bugetul de stat pentru Casa de Cultură din Gotești/VIDEO

14 milioane de lei din bugetul de stat au fost alocate și cheltuite în ultimii doi ani pentru reparația Casei de Cultură din comuna Gotești, raionul Cantemir. Deși banii nu mai sunt, edificiul rămâne într-o stare deplorabilă și lasă în urma sa dosare penale, corupție și interese.  Într-o înregistrare audio consultată de ZdG reprezentanții agentului economic recunosc deschis că au oferit mită fostului primar al satului. Acesta însă se apără și crede că totul s-a făcut pentru a-l denigra, transmite zdg.md

Deși în ultimii doi ani din bugetul de stat au fost investite 14 milioane de lei pentru reparația Casei de Cultură din comuna Gotești, raionul Cantemir, localitate în care, potrivit ultimului recensământ, trăiesc circa 4 mii de locuitori, clădirea rămâne într-o stare deplorabilă, iar în jurul edificiului planează dispute și acuzații de corupție. 

Deși este vizibilă schimbarea acoperișului și se atestă modificări la fațada clădirii, în interior, Casa de Cultură este departe de a fi finisată. Localnicii spun că înăuntru lucrările practic nu au demarat, iar ceea ce s-a executat e mai degrabă o „bătaie de joc”.

Sursa: zdg.md

Articole similare