Publică un anunț
piatasud.md

Doi șoferi documentați pentru consum de alcool la volan, unul pentru condus fără permis

Doi șoferi documentați pentru consum de alcool la volan, unul pentru condus fără permis

Noaptea trecută a fost cu ghinion pentru trei șoferi raionului Cahul. Doi au ajuns documentați pentru consum de alcool la volan, al treilea a rămas fără mașină.

Potrivit lui Ruslan Dermenji, comandantul Batalionului Cahul- Taraclia-Vulcănești a INP, noaptea trecută au fost documentați 2 șoferi, unul în regiunea satului Pașcani, raionul Cahul, altul în municipiul Cahul pentru consum conducerea autovehiculului în stare de ebrietate.

Aparatul Drager a arătat că primul șofer ar fi avut 0,79 mg/ l concentrația de alcool în aerul respirat, iar al doilea 0,64 mg/l. În ambele cazuri este vorba despre grad avansat de alcoolemie, șoferii riscând dosar penal. Ambii șoferi au rămas fără permisele de conducere pe loc, fiind și înlăturați e la conducerea autovehiculelor.

Un alt cahulean a fost stopat de oamenii legii în trafic, iar la solicitarea de a prezenta permisul de conducere, acesta a recunoscut că nu l deține. Mașina a fost ridicată de polițiști și trimisă la parcarea specializată.

Aceasta nu este prima încălcare a cetățeanului dat, anterior acesta a fost atras la răspundere contravenționala de nenumărate ori pentru conducerea auto fără a deține permis de conducere, acesta a fost implicat și intr-un accident rutier cu părăsirea locului accidentului.

Potrivit domnului Dermenji, în perioada sărbătorilor de iarnă, angajații Batalionului își desfășoară activitatea în regim normal. Acesta a mai îndemnat șoferii să fie prudenți la trafic și să evite conducerea autovehiculelor în stare de ebrietate.

Articole similare