Publică un anunț
piatasud.md

Iurie Arnaut: „Suntem gata să intervenim în orice moment pentru a curăţa oraşul de zăpadă”

Iurie Arnaut: „Suntem gata să intervenim în orice moment pentru a curăţa oraşul de zăpadă”

Solicitat de ziuadeazi.md, Iurie Arnaut, Viceprimar de Cahul, a oferit informaţii privind nivelul de pregătire a subdiviziunilor Primăriei pentru intervenţia în caz de ninsoare. 

Solicitat de  ziuadeazi.md, Iurie Arnaut, Viceprimar de Cahul, a oferit informaţii privind nivelul de pregătire a subdiviziunilor Primăriei pentru intervenţia în caz de ninsoare. 

„Suntem gata să intervenim în orice moment pentru a curăţa oraşul de zăpadă. Începând cu data de 10 decembrie, personalul Grupului Salubritate a Primăriei Cahul va fi deserviciu 24 ore din 24 pentru a interveni operativ şi a curăţa de zăpadă principalele artere ale oraşului în caz de ninsori abundente” a declarat domnul Arnaut. 

Totodată, viceprimarul oraşului Cahul a menţionat că toată tehnica din dotare este pregătită pentru a interveni la curăţarea zăpezii şi, în caz de necesitate, va fi solicitat ajutorul întreprinderilor din oraş şi mobilizată toată tehnica existentă. 

„Anul acesta, în calitate de material antiderapant vom folosi nisipul şi sarea. Nisip avem disponibil circa 2 mii tone şi sare circa 10 tone. De asemenea, anul acesta, la deszăpezire va participa şi o autospecială nou-nouţă echipată cu utilaj necesar” a mai adăugat Iurie Arnaut. 

Precizăm că pentru următoarele zile, în sudul ţării, meteorologii prognozează ninsori slabe şi temperaturi de până la -10 °C.

Articole similare