Publică un anunț
piatasud.md

La Cahul a fost deschis un magazin de haine pentru copii de producție 100% autohtonă // VIDEO

Maxikids este un brand 100% autohton, care activează din anul 2012, și produce hăinuțe pentru copii. Acum brandul este reprezentat și în municipiul Cahul.

Recent a fost deschis un magazin de firmă  cu un sortiment variat de produse:

 – Seturi și accesorii pentru nou-născuți care asigură comoditate și libertate de mișcare, iar calitatea articolelor garantează că acestea nu reprezintă nici un risc pentru pielea sensibilă a celor mici.

 –  Articole pentru copii de la 0 la 12 ani – modele pentru orice ocazii și preferințe. Găsiți și treninguri cu care copilul e gata de orice performanță la terenul de joacă sau la o ieșire în parc, dar și seturi mai elegante pe care le puteți alege atunci când este invitat la o zi de naștere sau la o petrecere.

 – Articole pentru școală sau alte evenimente mondene – în care copii se vor simți mai maturi și mai responsabili.

Produsele Maxikids sunt confecționate din diverse materiale cu un colorit atractiv pentru copilași, dând astfel o imagine mai colorata copilăriei. Marea provocare pentru Maxikids este să creeze haine care să facă din fiecare mic client o adevărată vedetă, atenția fiind îndreptată către materialele atent selecționate din fibre naturale de înaltă calitate și execuțiile impecabile.

Magazinul Maxikids din mun. Cahul este amplasat pe str. 31 August 1989, vis-a vis de intrarea principală în Piața Centrală din Cahul.

Pe parcursul a 8 ani de activitate a companiei, au fost deschise 8 magazine dintre care 4 în mun. Chișinău, câte 1 la Ialoveni, Bălți, Drochia și Cahul. 

Anul acesta a fost lansat cu succes și magazinul online www.maxikids.md.

P.

Articole similare