Publică un anunț
piatasud.md

Lucrări de întreținere pe drumurile publice naționale

Lucrări de întreținere pe drumurile publice naționale

În vederea îmbunătățirii calității drumurilor și siguranței rutiere în mai multe sectoare ale țării, inclusiv Cantemir, Cahul, Telenești, Bălți, Căinari și Anenii Noi, continuă lucrările de întreținere a infrastructurii rutiere, mai exact plombarea gropilor cu beton asfaltic fierbinte.

Aceaste acțiuni sunt esențiale pentru menținerea infrastructurii rutiere în stare bună și pentru prevenirea deteriorărilor suplimentare. Temperaturile extreme din această perioadă au generat un număr crescut de gropi și deformări pe drumurile publice naționale. În prezent, lucrările de plombare sunt concentrate în sectorul Anenii Noi, dar angajamentul nostru este să continuăm eforturile în toate zonele pentru a asigura drumuri sigure și confortabile pentru toți participanții la trafic.

Menționăm că se intervine, de asemenea, și cu alte lucrări de întreținere de rutină, cum ar fi: cosirea ierbii; curățarea rigolelor de evacuare a apei; salubrizarea zonelor adiacente drumurilor.

În această ordine de idei, Î.S. ,,Administrația de Stat a Drumurilor” îndeamnă toți participanții la trafic să respecte regulile de circulație rutieră, să conducă prudent pe tronsoanele unde se efectuează lucrări și să adapteze viteza la condițiile de drum. 

Articole similare