Publică un anunț
piatasud.md

Maria Pădure: „Credeți în visele voastre și să știți că fiecare obstacol este o oportunitate de creștere și învățare, iar succesul vine prin perseverență și curaj”

Maria Pădure: „Credeți în visele voastre și să știți că fiecare obstacol este o oportunitate de creștere și învățare, iar succesul vine prin perseverență și curaj”

Maria Pădure, o tânără din orașul Cahul, a fost una dintre persoanele care au prins ideea că prezența online și serviciile specializate sunt esențiale pentru succesul afacerilor. Ea este fondatoarea Agenției de servicii SMM și creare site-uri WEB „SeeYou”, un proiect antreprenorial care a beneficiat de finanțare europeană.

Maria și echipa sa oferă două categorii de servicii, care transformă modul în care afacerile, organizațiile și instituțiile publice interacționează cu publicul online.

„Primul serviciu pe care îl oferim este SMM, adică marketing pe rețelele de socializare. Ne ocupăm de crearea paginilor, gestionarea conținuturilor și publicări constante de postări și stories, la campanii publicitare eficiente și analiza rezultatelor. Prin intermediul pachetelor SMM, vom ajuta clienții să își construiască o prezență puternică pe aceste platforme și să își promoveze produsele și serviciile într-un mod captivant și autentic”, explică Maria.

Cel de-al doilea serviciu oferit de „SeeYou” este crearea de site-uri web moderne și personalizate. Aceste site-uri sunt proiectate să transforme vizitatorii în clienți loiali, utilizând cele mai avansate limbaje de programare disponibile.

„Propunem dezvoltarea mai multor tipuri de pagini Web moderne și personalizate. Site-uri care transformă vizitatorii în clienți loiali. Lucrăm cu cele mai avansate limbaje de programare”, spune Maria Pădure.

Maria nu este doar o antreprenoare de succes, dar și model pentru tinerii care își urmăresc visele.

„Vreau să vin cu un mesaj către tineri: Credeți în visele voastre și să știți că fiecare obstacol este o oportunitate de creștere și învățare, iar succesul vine prin perseverență și curaj”, spune Maria.

Articole similare