Publică un anunț
piatasud.md

Nicolae Dandiș: Această victorie este a cahulenilor

Nicolae Dandiș: Această victorie este a cahulenilor

Primarul ales al orașului Cahul a mulțumit alegătorilor pentru susținere.

Într-un mesaj postat pe contul de facebook, Nicolae Dandiș mulțumește tuturor persoanelor care l-au susținut și formațiunilor politice care iau oferit sprijin în turul II al alegerilor.

„Aceasta victorie este a cahulenilor și le sunt recunoscător pentru apreciere, încredere și delegarea pentru a munci pentru ei” se spune în mesajul Primarului ales al orașului Cahul .

Totodată, în mesaj, acesta face un apel la cetățeni: „Vreau să simt susținerea Dvs. în continuare, să răspundeți apelurilor și inițiativelor mele, iar eu prin fapte să va demonstrez pas cu pas, că lucrurile se pot schimba spre bine”.

Vedeți mai jos mesajul integral postat de domnul Dandiș:  

Stimați cahuleni, dar și prieteni ai orașului Cahul, care ați depus efort pentru ca unii cahuleni să fie motivați să participe la votare și să mă susțină. 

Am muncit mult, recunosc, dar nu este vorba doar de campania electorală, ci implicare și sacrificiu mai mulți ani la rând. 

Îi mulțumesc lui Dumnezeu în primul rând, pentru sănătate, perseverență, răbdare și înțelepciune cum să acționez și să nu răspund atacurilor murdare la adresa mea din partea concurenților. 

Vreau sa-i mulțumesc mult scumpei mele soții, care mă înțelege și mă susține în eforturile și sacrificiul făcut și mai ales de aici încolo. 

Vreau să vă mulțumesc din suflet tuturor care m-ați susținut, pentru tot efortul Dvs. Mulțumesc formațiunilor politice care m-au susținut în turul II.

Aceasta victorie este a cahulenilor și le sunt recunoscător pentru apreciere, încredere și delegarea pentru a munci pentru ei.

Vreau să simt susținerea Dvs. în continuare, să răspundeți apelurilor și inițiativelor mele, iar eu prin fapte să va demonstrez pas cu pas, că lucrurile se pot schimba spre bine. 

Va rog, să aveți și răbdare, sa-mi comunicați problemele și vom căuta soluții împreună.

Mulțumesc
Sa ne ajute Dumnezeu
”.

Precizăm că, în al doilea tur al alegerilor locale generale, Primar al orașului Cahul, cu 52,29%, a fost ales candidatul independent Nicolae Dandiș. Astfel, a fost pus capăt a 16 ani de guvernare comunistă a orașului Cahul. 

Articole similare