Publică un anunț
piatasud.md

O femeie și-a găsit soțul bătut măr pe teritoriul unui bazin, la Cahul /VIDEO

O femeie și-a găsit soțul bătut măr pe teritoriul unui bazin, la Cahul /VIDEO

Bătaie crâncenă pe teritoriul unui bazin din raionul Cahul. O femeie și-a găsit soțul plin de trauma și vânătăi, lăsat să zacă pe teritoriu, transmite echipa.md

Totul a avut loc încă în data de 07 iulie, în satul Roșu, femeia se teme însă că dosarul va fi mușamalizat. Aceasta s-a adresat redacției noastre și ne-a relatat cum s-a întâmplat totul. Potrivit ei, bărbatul a fost agresat chiar de către proprietarul bazinului.

Atunci la locul faptei a fost chemată și poliția, iar bărbatul a fost dus la spital. Paralel, acesta a fost supus și expertizei medico-legale, iar specialiștii au calificat leziunile suferite de bărbat ca fiind de gravitate medie.

Chiar și așa, până la moment, atacatorul nu a fost pedepsit, iar femeii îi este frică că acesta va scăpa basma curate, mai ales ca ar avea rude și prieteni influenți. Contactat pentru o reacție, ofițerul de presă de la IP Cahul, Cristina Ciobanu a declarat că dosarul este în proces de investigație.

Oamenii legii desfășoară acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Totodată, ofițerul de presă a ținut să menționeze că va oferi detalii pe parcursul desfășurării anchetei.

Articole similare