Publică un anunț
piatasud.md

UPDATE: Angajați INSP sunt vizați într-un dosar de corupție. Suspecții ar fi luat mită de la șoferi, sume cuprinse între 600 lei – 950 de euro

UPDATE: Angajați INSP sunt vizați într-un dosar de corupție. Suspecții ar fi luat mită de la șoferi, sume cuprinse între 600 lei – 950 de euro

UPDATE: Potrivit procurorilor, suspecții au luat mită de la șoferi, sume cuprinse între 600 lei – 950 de euro, pentru a nu-i trage la raspundere contravențională sau penală.

În rezultatul perchezițiilor, oameni legii au ridicat mijloace bănești, telefoane mobile, registre de evidență, înscrisuri de ciornă și alte obiecte ce au importanță pentru cauza penală.

Bănuiții riscă de la 5 până la 10 ani de închisoare, cu amnedă de până la 400.000 de lei şi privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii publice sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 7 la 10 ani.

Știrea inițială

Ofițerii Centrului Național Anticorupție desfășoară acțiuni de investigație, în care sunt vizați polițiști de la Inspectoratul Național de Securitate Publică  (INSP).

Potrivit surselor noastre, ar fi vorba de acte de corupție, angajații CNA au desfășurat și percheziții la locul de muncă a polițiștilor. 

Cu mai multe detalii vom reveni pe parcursul zilei. 

Precizăm că Inspectoratul Național de Securitate Publică (INSP) a fost creat în scopul menținerii, asigurării și restabilirii ordinii publice, asigurării securității circulației rutiere,  reacționării prompte și operative la evenimentele publice, patrulării locurilor publice și de agrement, precum și sporirii climatului de siguranță în societate la nivel național.

Articole similare