Publică un anunț
piatasud.md

Petrece vara altfel împreună cu EU4Moldova: Startup City Cahul – Program Antreprenorial pentru Tineri

Petrece vara altfel împreună cu EU4Moldova: Startup City Cahul –  Program Antreprenorial pentru Tineri

Proiectul de dezvoltare regională EU4Moldova: Startup City Cahul anunță lansarea Programului Antreprenorial pentru Tineri, care are drept scop familiarizarea tinerilor din Cahul cu domeniul antreprenorial și oportunitățile pentru dezvoltare profesională.

În cadrul evenimentului de lansare care va avea loc pe data de 28 mai, începând cu ora 17:00, tinerii vor afla mai multe detalii despre activitățile din cadrul programului și care sunt condițiile de participare.

„Creșterea abilităților și competențelor antreprenoriale ale tinerilor din regiune pot aduce schimbări pozitive în comunitate, așa cum afacerile bazate pe tehnologii digitale pun bazele unei economii locale vibrante. Antreprenoriatul tehnologic în cadrul proiectului EU4Moldova: Startup City Cahul își propune să faciliteze cooperarea între talentele tehnologice cu comunitatea de afaceri și, cel mai important, cu antreprenorii în devenire din regiunea de sud. Iată de ce, în următorii 4 ani, ne propunem să oferim asistență și suport mai multor inițiative locale ale tinerilor și să creăm platforme de interacțiune și conectare, așa precum este acest eveniment” a declarat Corina Andronic, manageră a proiectului

Activitățile din program sunt planificate pentru lunile iulie-august 2021, în cadrul cărora tinerii din Cahul vor participa la întâlniri cu fondatori de companii din Moldova, la ateliere practice și la două hackathon-uri unde vor lucra intensiv asupra dezvoltării ideilor de afaceri pe care le-au gândit în timpul participării la activitățile din program.

Evenimentul de lansare al EU4Moldova: Startup City Cahul – Program Antreprenorial pentru Tineri va avea loc în format offline, în localul 0,5 Pub, str. Mihai Viteazul 37, Cahul, cu respectarea tuturor măsurilor de protecție.

Pentru a participa la Startup City Cahul: Program Antreprenorial pentru Tineri, este necesar să completați formularul de înregistrare.

Participarea la eveniment este absolut gratuită!

Mai multe detalii despre program pot fi găsite în pagina evenimentului.

Toate activitățile din cadrul programului vor fi realizate de către XY Partners. Proiectul EU4Moldova: Startup City Cahul este finanțat de Uniunea Europeană, în parteneriat cu Suedia și este implementat de ATIC.

Articole similare