Publică un anunț
piatasud.md

Promovarea şi dezvoltarea turismului în regiunea de sud a ţării – temă de discuţie la Cahul

Promovarea şi dezvoltarea turismului în regiunea de sud a ţării – temă de discuţie la Cahul

În scopul implicării mai multor actori comunitari din raionul Cahul în promovarea şi dezvoltarea turismului în raion şi în regiunea de sud a ţării, la Cahul va avea loc seminarul 

În scopul implicării mai multor actori comunitari din raionul Cahul în promovarea şi dezvoltarea turismului în raion şi în regiunea de sud a ţării, la Cahul va avea loc seminarul „Promovarea Republicii Moldova prin intermediul turismului în contextul integrării europene. Realităţi locale în domeniu”.

Evenimentul va avea loc miercuri, 31 octombrie 2012, începând cu ora 11.00, în Sala de şedinţe a Consiliului Raional Cahul, et.3, organizat de Centrul Pro-Europa Cahul în parteneriat cu Catedra de Economie şi Management în Afaceri şi Servicii a Universităţii de Stat „B.P.Hasdeu” din Cahul şi Consiliul Raional Cahul.

La activitate vor participa, reprezentanţi ai Agenţiei Turismului a Republicii Moldova, Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC), autorităţile administraţiei publice locale, agenţii de turism locale, studenţi şi alte persoane interesate.

Activitatea are loc în cadrul proiectului „Să fim informaţi despre integrarea europeană” realizat cu suportul Fundaţiei Est-Europene.

Articole similare