Publică un anunț
piatasud.md

Sergiu Rența: Vedem că trădarea a devenit o parte din existență unora

Sergiu Rența: Vedem că trădarea a devenit o parte din existență unora

Sergiu Rența, consilier municipal independent a venit cu o reacție în urma ședința Consiliului Municipal Cahul din 30 ianuarie 2024.

”Astăzi s-au dat cărțile pe față a unei coaliții cu valori, 6 consilieri PAS, că chipurile sunt europeni și susțin valorile-țintă de integrare europeană, iar 10 consilieri PSRM, îl așteaptă pe #Putin la Bolgrad și încep operațiunea specială in consiliu municipal Cahul”, a scris consilierul pe pagina de Facebook.

Decizie pentru desemnarea a trei consilieri PAS și a doi consilieri PSRM în consiliul de administrație al S.A. Apa-Canal Cahul a fost criticată de consilierul independent Sergiu Rența, care a declarat că este o dovadă de trădare și ipocrizie din partea consilierilor PAS.

”Privind la aceasta zi, a ipocriziei și falsității in care trăim, vedem că trădarea a devenit o parte din existență unora, trădând colegii cu care s-a început un nou mandat și omul care le-a dat voie sa umple urnele cu pliante cu mesajul
– “Noi, susținem primarul Nicolae Dandis, dar în schimb votați-ne pe noi, #EchipaPAS”, a mai adăugat Sergiu Rența.

De asemenea, Rența a criticat faptul că consilierii PAS și PSRM au votat pentru o indemnizație de ședință de 1500 lei pentru fiecare membru al consiliului de administrație al S.A. Apa-Canal Cahul.

”Am privit cu mare atenție cum de exemplu la politica actuală locală, acolo unde dupa mine, nu poate exista decât tradare calificata, in interese de partid sau pe linga partid, pe care oamenii le manifesta fiecare in felul său, cautindu-și indeplinirea propriilor interese, precum s-a intimplat astăzi, delegîndu-se 3 consilieri PAS/2 PSRM în consiliul de administrare la S.A Apa-Canal Cahul, stabilindu-și cu votul lor o indemnizație de ședință, pe fiecare membru de 1500 lei (clar că din taxa care o achităm noi cetățenii, pentru consumul de apă)”, a subliniat consilierul Rența.

„În politică, unii, care sunt aleși promit, și caută să convingă cât mai mulți oameni că interesul lor, este săi fericească și ca vor munci de o sa asude in #palme. Dar foarte curând și alte, #Precum și este, vin alegerile din toamnă”, a concluzionat Rența.

Articole similare