Publică un anunț
piatasud.md

SMURD-ul solicitat să intervină la un accident rutier

SMURD-ul solicitat să intervină la un accident rutier

În această noapte angajații Serviciului Mobil de Reanimare și Descarcerare din cadrul IGSU au intervenit în urma urma unui accident grav de circulție care s-a produs în localitatea Huluboaia, raionul Cahul.

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistat la ora 00:13. Potrivit datelor IGSU, un autoturism de model ,,VAZ 2103” a derapat de pe traseu. În urma accidentului rutier doi minori o fată de 8 ani și alta de 2 ani au suferit diverse traumatisme.

La fața locului a fost îndreptat un echipaj SMURD. Ajunși  paramedicii au acordat primul ajutor medical minorei de 8 ani, dar și au transportat-o în mod de urgență la Spitalul raional Cahul pentru ulterioare îngrujiri medicale. În drum spre spital aceasta a fost strict monitorizată de paramedicii  SMURD.

Al doilea copil a fost preluat de medicii SAMU și transportat la aceeași instituție medicală. Circumstanțele și cauza producerii accidentului rutier urmează a fi stabulite de organele de drept. Conform IGSU, în ultimele 24 de ore angajații IGSU au intervenit în 45 situații de risc.

Articole similare