Publică un anunț
piatasud.md

Start Black Friday cu reduceri de 25 % la Maxikids. Află detalii

Start Black Friday cu reduceri de 25 % la Maxikids. Află detalii

De vineri, 13 noiembrie până duminică 15 noiembrie, nu rata șansa să procuri cu reducere de 25% hăinuțele tale preferate de la Maxikids.

Te așteptăm în magazinul nostru din Cahul, pe adresa str. 31 August 4A

Maxikids este un brand 100% autohton, care activează din anul 2012, și produce hăinuțe pentru copii. Acum brandul este reprezentat și în municipiul Cahul.

În magazinul de firmă Maxikids găsiți un sortiment variat de produse:

 – Seturi și accesorii pentru nou-născuți care asigură comoditate și libertate de mișcare, iar calitatea articolelor garantează că acestea nu reprezintă nici un risc pentru pielea sensibilă a celor mici.

 –  Articole pentru copii de la 0 la 12 ani – modele pentru orice ocazii și preferințe. Găsiți și treninguri cu care copilul e gata de orice performanță la terenul de joacă sau la o ieșire în parc, dar și seturi mai elegante pe care le puteți alege atunci când este invitat la o zi de naștere sau la o petrecere.

 – Articole pentru școală sau alte evenimente mondene – în care copii se vor simți mai maturi și mai responsabili.

Produsele Maxikids sunt confecționate din diverse materiale cu un colorit atractiv pentru copilași, dând astfel o imagine mai colorata copilăriei. Marea provocare pentru Maxikids este să creeze haine care să facă din fiecare mic client o adevărată vedetă, atenția fiind îndreptată către materialele atent selecționate din fibre naturale de înaltă calitate și execuțiile impecabile.

#publicitate

Author: ziuadeazi.md