Publică un anunț
piatasud.md

Svetlana Moraru: „Doar împreună vom putea combate violenţa domestică!”

Svetlana Moraru: „Doar împreună vom putea combate violenţa domestică!”

Preşedintele AFA „Femida” a vorbit despre prevenirea violenţei şi abuzului domestic în cadrul atelierului de lucru pentru organizaţiile neguvernamentale din domeniu, care a avut loc la Cahul.

„Este un fenomen care în ultima perioadă atrage atenţia nu numai a societăţii civile dar şi a reprezentanţilor APL de diferite niveluri. Avem alături reprezentanţi ai ONG-urilor din domeniu din raionul Cahul şi vă mulţumim că sunteţi aici şi nu vii indiferent. Doar împreună vom putea combate violenţa domestică! Numai aşa cei care au nevoie de ajutorul nostru pot să beneficieze de un complex întreg de servicii” a menţionat Svetlana Moraru.

La eveniment au participat reprezentanţi ai organizaţilor nonguvernamentale, reprezentanţi ai AP, instituţiilor abilitate şi reprezentanţi mass-media.

Atelierul de lucru s-a desfăşurat în cadrul campaniei „16 zile de acţiuni împotriva violenţei în bază de gen” şi a avut scopul de a dezvoltarea capacităţilor şi consolidarea eforturilor organizaţiilor neguvernamentale în prevenirea şi combaterea fenomenului violenţei şi abuzului domestic.

Activitatea face parte din proiectul ADVANCE (prevenirea violentei si abuzului domestic prin eforturi comunitare noi) implementat de Winrock Moldova în parteneriat cu Asociaţia Femeilor de Afaceri „FEMIDA” din or. Cahul cu sprijinul financiar al OAK Foundation.

Articole similare