Publică un anunț
piatasud.md

Veteranii din Cahul și Cantemir s-au întâlnit într-un meci amical pe stadionul Atlant

Veteranii din Cahul și Cantemir s-au întâlnit într-un meci amical pe stadionul Atlant

La data de 21 ianuarie, pe stadionul „Atlant” au avut loc meciuri amicale de fotbal între veteranii din Cahul și Cantemir la două categorii de vârstă, de la 35 și 50 de ani.

Meciurile au fost organizate de Asociația de Fotbal din Cahul, condusă de Vasilii Poroșenko, cu sprijinul Primăriei municipiului, și dedicate memoriei fotbaliștilor din Cahul, dl Victor Vasiliev și dl Ilia Trifan, decedați, dar care au lăsat o amprentă strălucitoare în istoria fotbalului local.

După un minut de reculegere, au avut loc ambele meciuri cu momente interesante și emoționante, care s-au încheiat cu victorii pentru veteranii din Cahul.

Primarul municipiului Nicolae Dandiș, care a fost prezent la eveniment, le-a mulțumit veteranilor pentru dedicația lor, pentru faptul că sunt un exemplu pentru tineri și nu uită de colegii care au decedat.

De asemenea, a oferit premii celor mai buni jucători din fiecare echipă, dintre care cel mai în vârstă este cahuleanul Tudor Acciu, în vârstă de 66 de ani.

„Aceste meciuri sunt o modalitate de a ne aminti de fotbaliștii care ne-au bucurat cu jocul lor și care au contribuit la dezvoltarea fotbalului în Cahul și Cantemir. Veteranii sunt un exemplu pentru tineri și ne inspiră să fim mereu activi și să ne respectăm tradițiile”, a declarat Nicolae Dandiș.

Articole similare