Publică un anunț
piatasud.md

Aliona Goța, consilier raional solicită explicații de la Premier Energy și S.A ”Drumuri-Cahul”pentru activitatea din timpul intemperii

Aliona Goța, consilier raional solicită explicații de la  Premier Energy și S.A ”Drumuri-Cahul”pentru activitatea din timpul intemperii

Cahul, 8 decembrie 2023 – Astăzi, în cadrul ședinței Consiliului raional din Cahul, consilierul Aliona Goța a solicitat prezența reprezentanților Premier Energy și SA „Drumuri-Cahul” la următoarea ședință, având în vedere contextul problemelor recente privind furnizarea energiei și starea drumurilor la sfârșitul lunii noiembrie, anul curent.

„Aș vrea ca la următoarea ședință a consiliului să fie invitați reprezentanții Premier Energy și SA Drumuri-Cahul”, a declarat Aliona Goța.

Totodată, consilierul PLDM a spus că este inacceptabil ca locuitorii din raion să fie lăsați în întuneric și frig timp de aproape o săptămână, cu drumuri înfundate, fără a primi informații clare despre situație.

„Premier Energy ar trebui să ne mai spună ce îmbunătățiri, modernizări au făcut în ultimii ani la punctele de distribuție, la transformatoare, la rețelele electrice. Să nu iasă că noi doar achităm pentru energie electrică, dar în schimb nu avem niciun serviciu de îmbunătățire din partea lor a infrastructurii electrice din raionul Cahul: efectivul de personal, brigăzi care intervin atunci când sunt situații similare cu cele de la sfârșitul lunii noiembrie”, a spus Aliona Goța.

Articole similare