Publică un anunț
piatasud.md

Episodul 4: Pe urma investițiilor europene/ VIDEO

Episodul 4: Pe urma investițiilor europene/ VIDEO

Noi deja suntem la episodul patru a călătoriei noastră pe biciclete în raionul Cahul ”Pe urma investițiilor europene”. Scopurile proiectului sunt:

1. Să identificăm persoane care au beneficiat de granturi europene și cum le-au schimbat acestea viața;

2. Identificarea locurilor turistice atractive din sudul țării;

3. Realizarea călătoriei pe biciclete pentru a savura din atmosfera locurilor pitorești;

4. Autonomie totală, somnul în cort, prepararea bucatelor la arzător portabil sau rug.

În acest episod vom descoperi: Slobozia Mare, Cîșlița-Prut, Giurgiulești după care vom parcurge 35 km prin cîmpuri pustii fără apă potabilă și destinația finală e lacul Cahul ( cea mai mare parte a căruia se află în partea Ucrainei), unde vom înnopta și vom merge mai departe să vizităm Etulia, Alexandru Ioan Cuza, Găvănoasa, Pelinei, Lebedenco. Vizionați acest episod și distribuiți acesta cu prietenii, apropo nouă ni s-a alăturat și Vasea.

A.O. Cahul „2030” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene și implementează proiectul „Ce înseamnă Uniunea Europeană pentru Raionul Cahul”. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

Conținutul video-ului aparține autorilor și nu reflectă neapărat viziunea UE sau GIZ

Articole similare