Publică un anunț
piatasud.md

Automobile, autospeciale și reparații de milioane. Vezi care este planul achizițiilor publice a Consiliului raional Cahul pentru anul 2021

Automobile, autospeciale și reparații de milioane. Vezi care este planul achizițiilor publice a Consiliului raional Cahul pentru anul 2021

La 9 februarie a fost făcut public planul achizițiilor publice pentru anul 2021 conform planului de finanțare a aparatului Președintelui Raionului Cahul, Secțiilor și Direcțiilor Consiliului Raional Cahul. 

Documentul reprezintă intențiile de investiții și/sau achiziționare a serviciilor de către Consiliul raional Cahul  pentru anul în curs. În plan sunt indicate costurile estimative pentru fiecare poziție, dar și perioada în care ar putea avea loc procedurile de achiziții.  

Printre cele mai costisitoare investiții propuse pentru acest an sunt procurarea de automobile, valoare estimativă a achiziției depășește 833 mii lei; achiziționarea autospecialelor pentru colectarea deșeurilor (3,9 milioane lei); achiziționarea pubelelor pentru colectarea deșeurilor – 2,44 milioane lei. 

Totodată, pentru trimestrul I al anului în curs sunt planificați 420 mii lei pentru achiziționarea serviciilor de întreținere pe timp de iarnă a drumurilor locale din raionul Cahul, iar pentru servicii de întreținere periodică și reparația curentă a drumurilor sunt prevăzuți 16,25 milioane lei. 

Un alt punct în planul de achiziții vizează achiziționarea lucrărilor de reparație. 

În acest an ar putea fi reparate edificiile Consiliului raional Cahul (2,1 milioane lei); Instituțiile medicale din raionul Cahul (1,8 milioane lei) și clădirile Spitalului Raional Cahul (2,1 milioane lei).

Articole similare