Publică un anunț
piatasud.md

Ce spune directorul Spitalul Raional Cahul despre moartea fetei de 14 ani

Ce spune directorul Spitalul Raional Cahul despre moartea fetei de 14 ani

Directorul Spitalului Raional Cahul, Oleg Creciun, spune ca fata de 14 ani a decedat, preliminar, din cauza unei viroze sau a pneumoniei. Totusi, acesta afirma ca motivul va fi clar dupa expertiza medico-legala.

Contactat de PRO TV, directorul Spitalului Raional Cahul spune ca aceste rezultate vor ajunge peste doua saptamani si numai atunci se va afla cauza decesului.

Oleg CRECIUN, DIRECTORUL SPITALULUI CAHUL: „La moment nimeni n-o sa va spuna clar care a fost motivul decesului”.

De asemenea, directorul a mentionat faptul ca adolescenta a fost adusa intr-o stare critica: „In zona rosie a fost incubata, stabilizata, examinata. Dupa care a fost transferata in terapie intensiva”.

Oleg Creciun a precizat ca au fost mobilizati toti specialistii si a fost solicitat serviciul Aviasan de la Chisinau.

„Preliminar, ar fi vorba despre o pneumonie sau viroza. Diagnosticul final va fi pronuntat doar de medicina legala”, spune Oleg Creciun.

La 10 decembrie, adolescenta de 14 ani a fost adusa la spitalul din Cahul cu ambulanta dupa ce s-a simtit rau si avea febra. Ulterior, fata s-a stins la spital.

Ministerul Sanatatii spune ca a fost instituita o comisie care va examina cauza decesului, iar la 27 decembrie vor fi prezentate concluziile.

SURSA: protv.md

Articole similare