Publică un anunț
piatasud.md

Copiii din secția de Pediatrie Cahul au avut parte de un concert de 1 iunie

Școala de Muzică ”Maria Cebotari” a adus bucurie și muzică în viața copiilor internați în secția de Pediatrie a IMSP Spitalul Raional din Cahul. Cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor, mai mulți micuți au avut parte de un concert în care au interpretat melodii la diferite instrumente muzicale.

„Vreau să-i mulțumesc întregii echipe de medici care sunt implicați în menținerea sănătății copiilor, în administrarea unui tratament calitativ și îngrijirea de care beneficiază copiii în cadrul spitalului”, a declarat Vasile Rotaru, director IMSP Spitatul Raional Cahul.

Astfel, prin acest eveniment, copiii internați în spital au avut parte de un moment de bucurie și muzică, care le-a adus zâmbete pe buze.

„Așa cum aceștia nu au posibilitatea de a merge la activitățile culturale, educative și distractive din parc și din alte centre create de mun. Cahul, noi suntem cei care ne-am oferit să le aducem zâmbet, culoare și veselie în această zi minunată, Ziua Internațională a Copiilor”, a spus Agnesa Grecova-Grosu, directoarea Școlii de Muzică ”Maria Cebotari”.

„Copii trebuie să aibă o copilărie fericită, o copilărie sănătoasă, plină de culoare, de bucurii, alături de părinți, bunici. Le urăm din toată inima tuturor copilașilor noștri să fie sănătoși, puternici, fericiți. Să avem cu toții pace să ne creștem copiii în liniște și bunăstare”, a declarat viceprimara Tatiana Romaniuc.

Articole similare