Publică un anunț
piatasud.md

Faci reparație anul acesta? Meter îți oferă 3D design a băii tale GRATUIT

Faci reparație anul acesta? Meter îți oferă 3D design a băii tale GRATUIT

Magazinul METER din municipiul Cahul este locul unde găsești tot de ce ai nevoie pentru reparație, o gamă largă de produse: materiale de finisaj, vopsele, uși, parchet laminat, electrică, gresie și faianță, articole sanitare și multe altele. Toate produsele le puteți vedea și online în magazinul online mshop.md

Vrei un proiect de design?

Serviciu de proiectare a design-lui deseori este costisitor și nu toți își pot permite. Noi am decis că trebuie să te ajutăm. La procurarea materialelor din magazinele METER și MODERN primești gratuit serviciul de design pentru baia dvs.

Credem că design-ul înseamnă mai mult decât a combina mobila potrivită și a te asigura că se potrivește, ci și a crea spații care să te facă să te simți bine și să îți permită să faci ceea ce contează cel mai mult.

Cu ce vă va ajută designer-ul?

Designer-ul nostru vă va crea un proiect la cheie, funcțional și modern. Deasemenea vom face un calcul aproximativ a bugetului necesar, lista de materiale necesare și oferta comercială cu prețuri.

Deasemenea vom căuta opțiuni eficiente din punct de vedere al costurilor care să se potrivească bugetului dvs.

Ce cerem de la dvs? 

Discuții interactive unde vom încerca să aflăm necesitățile dvs, preferințele de design și să creăm un stil personalizat.

Ne ascultăm clienții și creăm modele care să le reflecte personalitatea și stilul de viață. Colaborarea cu noi este ușoară; vă vom ghida prin procesul de design de la început până la sfârșit, astfel încât să obțineți exact ceea ce vă doriți.

Cât durează?

O consultație în medie durează 30 min iar peste o oră proiectul va fi elaborat. Evident că pentru proiecte mai complexe timpul poate fi extins.

Împreună vom realiza baia ta de vis! 

Vrei să primești o consultație nu ezita să ne scrii FACEBOOK, INSTAGRAM
m-design@mshop.md
0299 84111

Mai multe detalii pe www.mshop.md

Articole similare