Publică un anunț
piatasud.md

Hoții de fier terorizează agricultorii din Cahul. Istoria lui Nicolae Susan // VIDEO

Hoții de fier terorizează agricultorii din Cahul. Istoria lui Nicolae Susan // VIDEO

Redacția ziuadeazi.md a recepționat un material video în care un agricultor din comuna Lebedenco, raionul Cahul descrie și prezintă cum este terorizat de hoții de fier vechi.

Nicolae Susan, declară în video că i-a fost furat un cablu metalic și scara de la cisterna cu apă, bariera de metal de la intrarea pe proprietate și alte lucruri de metal. Spune că s-a adresat verbal la poliție și i-a fost recomandat să caute bunurile sustrase la punctele de recepție a metalului uzat.

„Postez video acesta pentru oamenii care au fost aici, au fost vre-o trei. O să merg până la sfârșitul zilelor mele ca să aprind o lumânare pentru sănătatea acestei familii. Nu-i blestem și nu-i dau pe mâna justiției. Vreau să lucrăm, vreau să facem lucruri bune în țara asta, dar nu se poate de trăit. Mă adresez oamenilor care primesc acest metal, luați măsuri” declară în video Nicolae Susan.

Acesta mai spune că infractorii au venit la proprietatea sa pe dealurile dinspre com. Moscovei, trecând prin plantația de grâu

„Ca vandalii au trecut prin grâu. Prin grâu au venit, prin grâu s-au dus. Ăștea-s barbari, nici nu știu cum să-i numesc” mai spune agricultorul.

L-au lăsat și fără rezerva de circa 50 m3 de apă care era în cisternă.

Articole similare