Publică un anunț
piatasud.md

Episodul I. Cu bicicletele pe urma banilor europeni investiți în raionul Cahul //VIDEO

Episodul I. Cu bicicletele pe urma banilor europeni investiți în raionul Cahul //VIDEO

La finele lunii august 3 bicicliști din Cahul au pornit pe urma banilor europeni investiți în raionul Cahul. În călătoria sa, au parcurs peste 300 de km prin raionul Cahul, au vizitat localități, au vorbit cu oamenii, au aflat ce proiecte au fost implementate în ultimii ani în raionul Cahul cu sprijinul financiar al Uniunii Europene sau a țărilor membre UE, și nu numai.

Călătoria le-a permis să descopere oameni noi, locuri noi, dar și o față necunoscută a raionului Cahul, care va fi prezentată în 5 episoade.

A.O. Cahul „2030” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene și implementează proiectul „Ce înseamnă Uniunea Europeană pentru Raionul Cahul”. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

Conținutul video-ului aparține autorilor și nu reflectă neapărat viziunea UE sau GIZ

Articole similare