Publică un anunț
piatasud.md

Petru Burlacu către „oamenii străzii” : Este o minciună… Să-l caute poliţia!

Petru Burlacu către „oamenii străzii” : Este o minciună… Să-l caute poliţia!

Primarul oraşului Cahul, Petru Burlacu, a reacţionat la ştirea apărută în mas-media locală despre o posibilă închidere a Adăpostului pentru „oamenii străzii” din Cahul.

La 2 zile de la vizita unui necunoscut la Adăpostul pentru „oamenii străzii” din Cahul, vizită în care a informat locatarii adăpostului că în 3 zile vor fi nevoiţi să-l părăsească, Primarul oraşului a mers personal să liniştească acele persoane care se află în Centru şi să dezmintă orişice zvon.

„Nu a avut loc nici o discuţie cu nimeni. Este o minciună! Am expediat o scrisoare Comisarului ca să îl caute poliţia pe cel care s-a apropiat de voi şi a vorbit din numele Primăriei! Clădirea poate fi înlăturată doar de Consiliu. Întrebarea aceasta nici nu a fost pusă pe ordinea de zi” a ţinut să menţioneze Petru Burlacu.

Reamintim că pe 9 aprilie a.c., un necunoscut, prezentându-se drept reprezentant al Primăriei Cahul, a informat persoanele aflate în Adăpostului pentru „oamenii străzii” din Cahul (printre care 2 invalizi) că în 3 zile vor fi nevoiţi să-l părăsească. Acea persoană a comunicat că aceasta este decizia Primăriei oraşului.

Vedeţi mai jos ce le-a spus Primarul or. Cahul „oamenilor străzii”

Articole similare