Subscribe la telegramul nostru
Telegram

S-a stins lumina? Află ce recomandă autoritățile

S-a stins lumina? Află ce recomandă autoritățile

Republica Moldova se confruntă cu provocări majore, manifestate prin intermediul războiului hibrid. În această situație, trebuie să fim pregătiți în orice moment să înfruntăm din nou întunericul.

Pentru protecția cetățenilor, Poliția Republicii Moldova, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și Poliția de Frontieră au pregătit un ghid de recomandări în cazul deconectărilor de la energia electrică, pentru cazurile în care sunteți în călătorie, vă aflați la volan, sunteți pieton sau vă aflați în clădiri.

Războiul hibrid se manifestă tot mai pronunțat, iar amenințările cresc în intensitate. Angajații Ministerul Afacerilor Interne asigură că toate forțele subdiviziunilor sistemului s-au mobilizat pentru acordarea suportului și siguranței fiecărui cetățean.În caz de necesitate, apelați la numărul unic 112 sau la cel mai apropiat polițist, carabinier sau pompier.

Vedem cum a evoluat situația de la 24 februarie până în prezent, acest lucru însemnând îndurarea mai multor lipsuri pentru cetățeni și presiunea mai mare pe sistemul afacerilor interne.

MAI este alături de cetățeni, gata să ofere suport indiferent de situație iar subdiviziunile MAI sunt permanent la datorie, în prima linie și rămân dedicați pentru siguranța cetățeanului.

MAI îndeamnă cetățenii să rămână uniți, pentru că unitatea este puterea țării noastre. Rezistăm împreună!

Articole similare