Publică un anunț
piatasud.md

Salonul de frumusețe SHIK: 20 de ani – reper al frumuseții în Cahul // VIDEO

Douăzeci de ani în urmă, în Cahul a apărut salonul de frumusețe SHIK, iar pe parcursul acestor ani, a devenit o afacere activă și sustenabilă.  

Salonul prestează servicii de înfrumusețare cum ar fi : vopsirea părului în diferite tehnici balayage, airtouch, proceduri de curățare a capetelor despicate până la 85% fără a tăia din lungimea acestuia. Cea mai întrebată procedură de clientele din orașul Cahul este alungirea părului(extensie). Pe lângă toate acestea serviciile sunt prestate și serviciile standarde într-o atmosferă de relaxare și de confort.

Rosina – este directoarea artistică a firmei înființată de mama ei, care are un stagiu de peste 45 de ani în profesie.  

„Eu am urmat-o, este o afacere de familie, am lucrat amândouă. O dată, mama a spus că ar vrea să o învăț eu pe ea, nu ea pe mine și de aceea am plecat la Moscova, m-am instruit acolo, am absolvit Academia Dolores, am participat la Campionatul Mondial cu echipa națională a Moldovei, a fost un drum lung și plin de provocări” ne povestește Rosina. 

Spune că echipa este tânără și în continuă dezvoltare, mai ales că membrii acesteia se ajută reciproc și se autointruiesc. Şcoala SHIK a artei frizeriei este lider în sudul țarii. Studenții sunt instruiți, potrivit Rosinei, în aşa mod încât ei să se descurce cu orice complexitate a lucrului, totodată având posibilitatea de a se angaja în orice salon.

„De exemplu, eu, ca director artistic, călătoresc în afara Moldovei, fie în Maroc, fie în Sankt Petersburg, fie în Kiev, multe destinații, iar când revin acasă, instruim și sprijinim toate fetele, le oferim șansa de a crește împreună în această profesie. Suntem complet diferiți, dar ne unește un singur lucru: ceea ce facem, un scop comun. Avem sprijin reciproc, ajutor și lucrăm împreună în armonie. Din acest motiv, clienții noștri sunt clienții noștri comuni” spune Rosina.

Salonul nostru este membrul asociației Beauty Moldova şi participă activ la diverse concursuri din întreaga țară ocupând locuri premiante. Întreprinderea este printre puținele care are soft pentru programări online la meșteri. 

„Este ceva nou la Cahul în general, nu toți din Moldova au așa ceva, este foarte convenabil, este pur și simplu o descoperire mega pe care am dezvoltat-o singuri, nu a fost ușor, dar am reușit. Acum, fiecare client poate vedea programările noastre în orice moment, zi, noapte, țară, indiferent de locație. Acolo se văd prețurile, cine suntem, despre ce este vorba, recenziile clienților noștri” menționează Rosina.

Potrivit Rasinei, meșterii abordează personal fiecare client și oferă un spectru larg nu doar de servicii, dar și consultanță în domeniul frumuseții. 

„Acum tendințele din modă vizează individualitatea. Dacă înainte, de exemplu, toată lumea încerca cumva să semene cu cineva, acum fiecare client este o individualitate. Stilistul trebuie să sublinieze individualitatea clientului său și să aleagă exact ce i se potrivește. Acum în trend sunt nuanțe naturale, nuanțe de plajă, solar, nuanțe calde, reale, naturale. Acum totul este personalizat, totul este individual: lucrul cu clientul, diagnosticarea, alegerea produselor potrivite, a modului cum să aibă grijă de păr, ce să facă în continuare. Acum un meșter nu este doar un coafor, ci un stilist” punctează Rosina .

P.

Articole similare