Publică un anunț
piatasud.md

Sergiu Drangoi va exercita funcția de Președinte al raionului Cahul timp de o lună

Sergiu Drangoi va exercita funcția de Președinte al raionului Cahul timp de o lună

Dispoziția în acest sens a fost semnată de către Ion Groza, președintele raionului Cahul pe 28 ianuarie, în ziua în care a fost înregistrat în calitate de concurent electoral.

„Îmi suspend activitatea din funcția de președinte al raionului Cahul, începând cu data de 29 ianuarie 2019 până la data de 24 februarie 2019 inclusiv, în legătură cu participarea mea în calitate de concurent electoral la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019” este menționat în dispoziția președintelui raionului Cahul.

Totodată, prin dispoziție, exercitarea atribuțiilor președintelui raionului Cahul pe perioada suspendării va fi exercitată de domnul Sergiu Drangoi, vicepreședintele raionului Cahul, cu drept de ordonator principal de credite al raionului Cahul și dreptul de a aplica prima semnătură și ștampila președintelui raionului Cahul pe documentele financiare și bancare.

Vedeți mai jos textul integral al dispoziției, publicată în registrul de stat al actelor locale. 

Menționăm că pe 28 ianuarie curent, Ion Groza a fost înregistrat de către CECE nr. 43 Cahul, prezentând la CECE nr. 43 Cahul 986 semnături în susținerea candidaturii sale, dintre acestea 889 fiind declarate valabile. De menționat că Ion Groza a colectat mai mult de 1000 de semnături, iar listele de subscripție adăugătoare nu au fost analizate de CECE nr.  43 Cahul.

Articole similare