Publică un anunț
piatasud.md

Petrece Valentine’s Day alături de Fondul pentru Tineri Cahul

Petrece Valentine’s Day alături de Fondul pentru Tineri Cahul

În fiecare an cu prilejul Zilei Îndrăgostiților, de 14 februarie, în incinta Palatului de Cultură ”Nicolae Botgros” din municipiul Cahul se desfășoară un eveniment special organizat pentru tinerii și locuitorii municipiului – Seara de Cinema.

Echipa Fondul pentru Tineri Cahul, și în acest an va organiza o Seară de Cinema cu ocazia sărbătorii Sf. Valentin, acesta fiind un nou eveniment de colectare de fonduri.

Astfel, membrii Youth Bank Cahul oferă îndrăgostiților, cuplurilor, adolescenților, elevilor, studenților și familiilor tinere, oportunitatea să petreacă o seară romantică vizionând filmul The Tourist. Proiecția filmului va începe la ora 17:00. Evenimentul se va desfășura în sala mare a Palatului de Cultură ”Nicolae Botgros” din municipiul Cahul.

În cadrul Serii de Cinema tradițional va fi organizată și o loterie, ce va bucura publicul cu premii diverse și atractive de la partenerii Asociației Obștești Perspectiva, precum: Primăria municipiului Cahul, Startup City Cahul, S.A. Modernus, Construct Univers S.R.L. (Ghebhard), Mister Kafein, Il Restaurant, Loris, Floreale, Barber Shop, ÎI Noni Liudmila, etc.

Acest eveniment va contribui la completarea bugetului fondului, bani care urmează a fi investiți în proiecte destinate tinerilor, de asemenea acest eveniment va contribui la promovarea activității Fondului pentru Tineri Cahul în rândul tinerilor din regiunea Cahul.

Articole similare