Publică un anunț
piatasud.md

A fost lansat ART-HABul studenților de la specialitatea “Producție Multimedia” din cadrul FJȘC

A fost lansat ART-HABul studenților de la specialitatea “Producție Multimedia” din cadrul FJȘC

A fost lansat ART-HAB-ul studenților de la specialitatea Producție Multimedia din cadrul Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării, USM. Evenimentul a fost marcat și prin inaugurarea expoziției “CONTRAST” semnată de studentul Radu Cernopolc.

ART-HUBul studenților de la specialitatea Producție Multimedia este locul unde pot fi admirate diverse produse creative (expoziție de fotografie, pictură, cărți de tarot etc.), gândite și realizate pe parcursul semestrului în cadrul disciplinei „Gândirea și scriere creativă”, titular Laura Tugarev, doctor, lector.

„Ideile trebuie dospite și mai apoi coapte ca pâinea mamei, așa am ajuns și noi să începem de la un impuls și să reușim lansarea unui hab creativ cu diverse expoziții, care în următoarele luni va fi expus în 2 locații. Mă bucură tinerii care simt, gândesc și creează. Intenția, potențialul și sufletul senin aduc vibrații luminoase, iar arta e în profunzime și vibrații”, a menționat Laura Tugarev, doctor, lector, șef DTPJ.

„Expoziția care cuprinde lucrări în varianta lor originală dar și printată servește ca un ghid informativ ce aduce în vizor povestea călătoriei umane, unde realitatea exterioară și lumea interioară se întâlnesc”, afirmă autorul.

Expoziția poate fi vizitată în următoarea perioadă la MEDIACOR.

  • Idee și concept: Tugarev Laura
  • Coordonator MediaCor: Malic Mariana
  • Autorii proiectului: Cernopolc Radu, Popa Tudor, Guțu Bianca, Topală Valentina, Babcinețchi Sanda, Zubaci Adelina, Racu Adriana, Cărpineanu Alexadrina, Adelina Gîrnu etc.

Articole similare